SVĚTLÉ ZÍTŘKY

Dokud nás ven nevyženou první jarní paprsky, zachumlejme se do měkkých polštářů! Důležitost domova ve spojení s naším pocitem pohody a bezpečí je v zimních měsících o to významnější. Přeci jen doma trávíme spoustu času. A když už toho přirozeného světla momentálně moc není, vytvořte si takový interiér, který z něj vytěží maximum!

Na našem e-shopu najdete všechno k vytvoření nezapomenutelné atmosféry.


Dokonalá barva

Bílá barva opticky zvětšuje a celkově zesvětluje prostor. Je velmi oblíbená u minimalistů i milovníků čistého designu. Bílá také symbolizuje mír, světlo, jasnost, svobodu, osvícenost a upřímnost. Pobyt v bílém prostoru navíc zklidňuje a podněcuje inspiraci.

Pokud základ vašeho interiéru bude tvořit bílá barva, další kombinování půjde samo!


Energie krystalů

Jestli nechcete minimalistický nádech nijak narušovat výraznými barvami, ale naopak byste rádi podpořili jeho očišťující energie, přizpůsobte tomu i výběr vhodných krystalů. Rozhodně neuděláte chybu s univerzálním křišťálem, ať už v podobě geody nebo obelisku.

Nicméně pro vás máme i jeden netradiční a opravdu dechberoucí kousek. Jedná se o Sněhobílý obelisk achátu s geodou, který vám dodá odvahu, duševní rovnováhu a schopnost lepšího soustředění. Ještě o něco čistší design najdete u varianty Sněhobílého obelisku achátu bez geody.

Podtácky z krystalů jsou další možností, jak získat energii kamene a zároveň si pořídit unikátní a praktický doplněk do domácnosti.


 Hřejivé světlo

Potřebné světlo mohou dodat i 100% přírodní svíčky ze včelího vosku, které vás očarují svou přirozenou jemnou vůní, osobitým designem a originálním svícnem. Svíčky jsou vyráběné českou rodinnou firmou Petals a najdete je u nás ve dvou rozměrech.

V balení najdete 10 ks svíček včetně ručně vrtaného kamínkového svícnu z říčky Čeladenky z Beskyd.


Božská vůně

Dopřejte si nevšední zážitek v podobě naší limitované kolekce Bohyně. Vybrat si můžete svíčku, která obsahuje esence levandule, mandarinky a granátového jablka a je zdobená křišťálem s andělskou aurou. Nebo touto nádhernou vůní osvěžte okolní prostor pomocí krystalové mlhy s křišťálem a růženínem.

Tato limitovaná kolekce byla vytvořena na oslavu ženství a pro podporu sebelásky.


Neuvěřitelné pohodlí

Jednoduchost celého zátiší jemně rozrušte ručně vyšívanými potahy na polštáře, ke kterým bude radost se přitulit. Potahy jsou vyráběné z bavlny a za etických podmínek. Decentní nádech boho stylu vnese do vašeho domova pocit tepla a útulna.

Polštáře pro nás ručně vyšívá malý výrobce v Indii a každý kus je originál.


 

 

Tak teď už si jen připravit oblíbený nápoj třeba do Snového hrnečku a plánování vašeho vysněného interiéru může začít!

Zpět do obchodu